سیر سیاه برای معده ضرر دارد 2024-02-22
خواص و مضرات برگ سیر برای سلامتی؛ روش مصرف و نگهداری برگ سیر تازه
از دیگر خوبی های سیر سیاه این است که یکی از بهترین مواد جهت درمان کبد چرب بوده که توانایی تنظیم و کنترل عملکرد آنزیم های بدن را به شکل صحیح داراست. کاهش سطح انرژی، خستگی، ریزش مو و … از جمله عوارض کبد چرب محسوب می شوند. همچنین گلوتاتیون موجود در سیر سیاه به عنوان یکی از آنتی اکسیدان های قوی، سموم را از بدن دفع خواهد کرد. سیر یکی از گیاهان بومی مناطق آسیای میانه و خاورمیانه است و به عنوان یک محصول غذایی و دارویی مهم شناخته میشود. از سیر، به دلیل مزه و خواص آن، به عنوان یک ماده طبیعی و داروی گیاهی در طول تاریخ استفاده میشده است.
پودر دارچین یا دمنوش دارچین میتوانند برای درمان خانگی رفلاکس معده مفید باشند. با اینکه سیر سیاه بسیار مفید است، اما اگر بیش از حد مصرف شود، مانند هر ماده غذایی دیگری، میتواند باعث عوارض جانبی شود. افرادی که فشار خون پایینی دارند، باید با احتیاط بیشتری سیر سیاه را مصرف کنند. آنها میتوانند آن را با غذاهایی که فشار خون را بالا میبرند، مانند غذاهای شور، یا حتی با کمی آب بخورند. سیر خام خاصیت ضد ویروسی، ضد قارچی و ضدباکتریایی دارد که از بدن در مقابل بیماری و عفونت محافظت میکند. خوردن سیر خام در شب باعث شده که گلبولهای سفید بیشتری تولید شود؛ این یعنی تقویت سیستم ایمنی بدن.
افرادی که به مشکلات گوارشی، حساسیت به سیر، مصرف داروهای خاص یا فشار خون پایین مبتلا هستند، باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند یا با احتیاط و تحت نظر پزشک از آن استفاده کنند. به طور کلی، پیش از افزودن هر نوع مکمل به رژیم غذایی خود، مشورت با پزشک یا متخصص تغذیه توصیه میشود. سیر ممکن است به کاهش بیماری های قلبی عروقی، کاهش سطح کلسترول و فشار خون بالا و کاهش سرطان های خاص کمک کند. همچنین ثابت شده است که سیر سیستم ایمنی را بالا می برد و التهاب را کاهش می دهد. ½ فنجان سوخاری خام علاوه بر منبع خوبی از کلسیم، منگنز و سلنیوم، منبع فوق العاده ای از ویتامین C و ویتامین B6 است. تحقیقات نشان دادهاند که مصرف بیش از حد سیر، چه تازه و چه سیاه، میتواند موجب مسمومیت شود.
این فرآیند نه تنها باعث کاهش ترکیبات گوگردی که عامل بوی تند سیر معمولی هستند میشود، بلکه میزان پلیفنولها و فلاونوئیدها را نیز افزایش میدهد. این ترکیبات برای مقابله با استرس اکسیداتیو، کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید هستند. این ریز مغذی ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند و سطح پلی فنل سیر سیاه حداقل دو برابر سطح موجود در سیر تازه هستند. در یک مطالعه نشان داده شده است که سطح پلی فنول ها در سیر تازه پس از انجام فرایند سیر سیاه در واقع سه برابر افزایش می یابد. پلی فنول ها به دلیل تاثیرات آنها بر مدیریت دیابت، کاهش وزن و موارد دیگر مورد مطالعه قرار می گیرند. این روز ها نام برخی مواد غذایی های خاصی را می شنوید که تا حالا نشنیده اید و برایتان جالب است، اما هیچ کدام به اندازه سیر سیاه جالب و غیر عادی نیست.
سیر سیاه دکتر بیزبدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان کنترل خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود. سیر خام با تخمیر در دما و رطوبت کنترلشده به سیر سیاه تبدیل میشود.
برای بهرهمندی از خواص سیر سیاه بدون داشتن هیچ عارضهای، پیشنهاد میشود که روزانه تنها یک تا دو حبه سیر سیاه مصرف کنید. تحقیقات در کره جنوبی نشان دادهاند که سیر سیاه در محافظت از کبد بسیار مؤثر است. این سیر به خوبی چربیهای جمعشده در کبد را کاهش داده و از آسیبهای ناشی از تغذیه نامناسب جلوگیری میکند. همچنین، آنتیاکسیدانهای موجود در سیر سیاه میتوانند آسیبهای کبدی ناشی از الکل را درمان کنند. در یک مطالعه لوله آزمایشی در خون 21 داوطلب عصاره سیر سیاه فعالیت های تحریک کننده ایمنی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی تری نسبت به عصاره سیر خام نشان داد. مردم کشورهای آسیایی مانند تایلند، کره جنوبی و ژاپن سیرهای سیاه را به عنوان یک غذای سنتی قرنها تولید و استفاده کردهاند، اما در دهههای اخیر وارد بازار جهانی شدهاست.
زیاده روی در مصرف هر مادهای میتواند عوارضی را ایجاد کند و باعث مسمومیت شود پس بهتر است در روز بیشتر از یک حبه از آن را مصرف نکنید. اگر در مورد مصرف سیر و سلامتی خود سوالی دارید، با پزشک خود صحبت کنید. دانشمندان پیشنهاد می کنند که تجمع یک ترکیب پروتئینی به نام بتا آمیلوئید باعث التهاب در مغز می شود که خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می دهد. سیر سیاه ممکن است به جلوگیری از التهابی که می تواند حافظه را مختل کرده و عملکرد مغز را در طول زمان بدتر کند، کمک کند. وجود ویتامین B6، مواد معدنی و ویتامین C در سیر باعث شده که نقش موثری در تنظیم هورمونهای زنانه داشته باشد.
مصرف سیر سیاه روند چربی سوزی کبد، شریان و سایر اندامهای بدن را سرعت میبخشد. میتوانید علاوه بر مصرف خام، سیر سیاه را به صورت روغن، پودر یا عصاره همراه سس، سالاد، سوپ یا نان میل کنید. روغن سیر سیاه معمولا از دانههای سیر سیاه استخراج میشود و به عنوان یک ماده تغذیهای و محصول طبیعی، برای مراقبت از موها مورد استفاده قرار میگیرد. روغن سیر سیاه حاوی مواد مغذی مهمی از جمله ویتامینها و مواد معدنی است که استفاده از آن به تغذیه و تقویت موها کمک کرده و باعث افزایش لطافت و قدرت موها میشود.
این ترکیب همچنین ممکن است رگهای خونی را شل کند و به خون اجازه دهد راحتتر جریان پیدا کند. سیر خام با تنظیم اسید معده و متعادل کردن محیط آن از رفلاکس و دردهای این ناحیه جلوگیری می کند. یک رژیم غذایی سالم و مصرف سیر می تواند فرد را از بیماری ها و انواع عفونت محافظت کند.
این ماده همچنین به دلیل داشتن طعم ملایمتر و نبود بوی تند سیر تازه، به راحتی در رژیم غذایی روزانه گنجانده میشود و تأثیر مثبتی بر سلامت کلی بدن دارد. تحریک ترشح آلیسین همان چیزی است که سیر را به یک خوراکی ایدهآل برای کاهش فشار خون تبدیل کرده است – ولی این آلیسین در فرایند پخت و پز از بین میرود. بنابراین، اگر به دنبال کاهش سطح فشار خونتان هستید، باید سیر را به صورت خام میل کنید. مطالعات بالینی گوناگونی به برخی از عوارض جانبی مصرف سیر پی بردهاند؛ و طبق نتایج مطالعهای در کشور هند، یکی از این عوارض جانبی، تعریق بیش از حد است. طی مطالعهای در کشور ژاپن، مصرف قرصهایی با روکش رودهای از جنس سیر، سبب قرمز شدن غشای مخاطی معده میشود. این نتایج نشان میدهند پیش از مصرف سیر و محصولات مرتبط با آن باید احتیاط به خرج داد، زیرا ممکن است باعث ایجاد برخی تاثیرات نامطلوب بر سلامت معده شوند.
سیر سیاه تا ۴.۵ برابر آنتیاکسیدان و مواد ضد سرطانی بیشتری را نسبت به سیر سفید ارائه میدهد. این افزایش خواص به دلیل تولید ترکیبات گوگردی در فرایند تخمیر است که در از بین بردن رادیکالهای آزاد و جلوگیری از سرطان کمک میکند. سیر سیاه همچنین با خاصیت ضدالتهابی خود، به کاهش التهاب در دستگاه گوارش کمک کرده و از بیماریهایی مانند سندرم روده تحریکپذیر (IBS) و زخم معده پیشگیری میکند.
این فرآیند به پاکسازی عروق و جلوگیری از تصلب شرایین کمک میکند. سیر سیاه با جلوگیری از اکسیداسیون LDL که یکی از عوامل اصلی تشکیل پلاکهای چربی در دیواره عروق است، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی را کاهش میدهد. پلاکهای چربی عامل تنگ شدن رگها و افزایش فشار خون هستند که در نهایت میتوانند منجر به حملات قلبی و سکته شوند. سیر سیاه همچنین با افزایش گردش خون و بهبود اکسیژنرسانی به بافتها، باعث تغذیه بهتر فولیکولهای مو میشود. این امر به رشد موهای قویتر و سالمتر کمک کرده و از ریزش مو جلوگیری میکند.
اگر قصد داشته باشیم از چندین نوع بیماری به عنوان بیماریهای عصر جدید نام ببریم؛ ...
افرادی که از داروهای رقیقکننده خون مانند وارفارین یا آسپرین استفاده میکنند، ممکن است با خطر خونریزی مواجه شوند. مصرف همزمان سیر سیاه با این داروها میتواند خطر کبودی یا خونریزی داخلی را افزایش دهد. افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی روزانه یا استفاده موضعی از آن، راهکاری طبیعی برای تقویت سلامت پوست و مو است که بدون نیاز به مواد شیمیایی، زیبایی و سلامت شما را حفظ میکند. یکی از واضحترین تاثیراتی که استفاه از سیر سیاه بر سیستم گردش خون انسان میگذارد، رقیقتر شدن خون است.
طبق گزارشی که توسط مرکز پزشکی دانشگاه مریلند منتشر شد، سیر از آن دسته خوراکیهایی است که هنگام درمان عارضهی بازگشت اسید به مری باید از آنها اجتناب شود. تنها راه اصلی عضله سازی داشتن یک رژیم پروتئینی و تمرینات بدنسازی اصولی است. برای عضله سازی و بدنسازی و رسیدن به اندام دلخواهتان میتوانید با مربیان فیتامین در ارتباط باشید و برنامه شخصی خود را از آنها دریافت کنید. سیر سبز فقط سیری است که هنوز بالغ نشده است و شبیه پیاز سبز است. پروویتامین A که به مقدار مناسب در سیر یافت می شود، می تواند به بتاکاروتن تبدیل شود، یک آنتی اکسیدان ارزشمند که می تواند مستقیماً از سلامت بینایی محافظت کند.
اگر به دنبال یک راهکار طبیعی برای بهبود سلامتی خود هستید، این مطلب میتواند پاسخ بسیاری از سوالات شما باشد. این تاثیر سیر در گزارشی عنوان شده است که توسط مرکز پزشکی دانشگاه مریلند به چاپ رسید؛ سیر میتواند خطر خونریزی را افزایش دهد. به همین خاطر، نباید سیر را همراه با داروهای رقیق کنندهی خون مصرف کرد؛ به ویژه اگر در حال مصرف داروهای رقیق کنندهی خونی نظیر وارفارین، کلوپیدوگرل، و آسپیرین باشید. همچنین مهم است بدانید، بهتر است دستکم دو هفته مانده به انجام عمل جراحی مصرف سیر را متوقف کنید – زیرا سیر میتواند خونریزی را طولانی کند و باعث به هم ریختن فشار خون شود. بنابراین، در ادامه به برخی از عوارض جانبی مصرف سیر خام اشاره میکنیم. افرادی که به مشکلات گوارشی مانند سندرم روده تحریکپذیر یا بیماریهای التهابی روده مبتلا هستند، باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند.
در حالی که ممکن است با سیر خام بیشتر آشنا باشید، سیر سیاه می تواند یک افزودنی خوشمزه به رژیم غذایی شما باشد. مطالعه دیگری بر روی موش های مبتلا به آسیب کبدی نشان داد که سیر سیاه کهنه باعث کاهش ALT و AST – دو ماده شیمیایی در خون می شود که نشان دهنده آسیب کبدی است. یک مطالعه متفاوت به 60 فرد مبتلا به کلسترول بالا به مدت 12 هفته روزانه 6 گرم عصاره سیر سیاه یا دارونما داد. سیر سیاه کلسترول HDL را افزایش و نشانگرهای بالقوه بیماری قلبی را کاهش داد. یک مطالعه بر روی حیوانات اثرات سیر خام و سیاه را در موش هایی که از آسیب قلبی ناشی از ایسکمی – فقدان جریان خون به قلب – بهبود می یابند مقایسه کرد.
بدن یک مکانیسم به نام هموستاز دارد که وظیفه کنترل قند خون را بر عهده دارد. اگر این مکانیسم به درستی کار نکند، قند خون ممکن است ناپایدار شود و منجر به مشکلات دیگر گردد. تبلیغات شرکتهای مختلف درباره خواص سیر سیاه در این زمینه نیز باید با احتیاط بررسی شود. بنابراین، اگر قصد استفاده از سیر سیاه برای درمان این مشکل را دارید، بهتر است انتظاراتی معقول داشته باشید.
اگرچه سیر سرشار از آنتیاکسیدان است، ولی طبق نتایجی که پژوهشگران هندی به دست آوردهاند، اگر بیش از اندازه مصرف شود میتواند باعث مسمومیت کبد شود. طبق یافتههای مشابهای که در گزارشی توسط دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا منتشر شد، با اینکه سیر در حقیقت غیر سمی است، ولی در صورت مصرف بیش از اندازه میتواند باعث آسیب کبدی شود. تا به حال درباره فواید و خواص سیر مطالب بسیار زیادی در بازده انتشار داده ایم.
آنتیاکسیدانها رادیکالهای آزاد را از بین میبرند و از استرس اکسیداتیو که به آسیب سلولی منجر میشود جلوگیری میکنند. داشتن سیستم ایمنی سالم و قوی به این معنی است که بدن شما میتواند به طور موثرتری با عفونتها و باکتریها مبارزه کند. به حفظ سلامت کبد کمک میکندسیر سیاه از کبد در برابر آسیبهای ناشی از تماس مداوم با مواد شیمیایی، داروها، الکل و میکروبها محافظت میکند. سیر سیاه با وجود خواص بیشمار برای سلامت، در برخی موارد میتواند عوارض جانبی به همراه داشته باشد، به ویژه زمانی که بیش از حد مصرف شود. بیشتر این عوارض ناشی از تأثیر سیر سیاه بر فشار خون، انعقاد خون و سیستم گوارش است. سیر سیاه سرشار از مواد مغذی و ترکیبات آنتیاکسیدانی است که در فرآیند تخمیر افزایش مییابند.
علاوه بر این، سیر سیاه دارای خواص ضدویروسی و ضدباکتریایی است که به پیشگیری از بیماریهای رایج مانند سرماخوردگی و آنفولانزا کمک میکند. این ویژگیها باعث میشود که سیر سیاه نه تنها در درمان بلکه در پیشگیری از بیماریها نیز موثر باشد و به عنوان یک سپر دفاعی طبیعی عمل کند. سیر سیاه به عنوان یک مکمل غذایی با خواص متعدد شناخته میشود، اما باید توجه داشت که مصرف آن برای همه مناسب نیست.
در حقیقت، بر خلاف اعتقاد عامه، هیچ گونه شواهد و مدارک علمی مبتنی بر ارتباط میان مصرف سیر با پیشگیری از سرطان معده وجود ندارد. هیچ چیز به اندازهی بوی ناخوشایند بدن یا بوی بد دهان نمیتواند آدمها را از اطرافتان دور کند. برخی از آنها به طور بالقوه میتوانند زندگیتان را نیز تهدید کنند. به همین دلیل نیز تصمیم گرفتیم راجع به این موضوع مطلبی تهیه کنیم.
افرادی که فشار خون پایینی دارند و به راحتی دچار افت فشار می شوند باید با احتیاط سیر سیاه را مصرف کنند. علیرغم خواص بیشمار نام برده شده برای این محصول، موارد منع مصرف سیر سیاه باید به شدت مورد توجه قرار گیرند. هر چند استفاده از سیر سیاه بسیار توصیه شده است، اما مصرف این محصول برای برخی از افراد می تواند مضر باشد. در ادامه به طور مفصل به معرفی افرادی که نباید سیر سیاه مصرف کنند خواهیم پرداخت.
مطالعات نشان دادهاند که مصرف منظم سیر سیاه میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی را تا حد زیادی کاهش دهد. افرادی که در معرض فشار خون بالا، کلسترول بالا یا مشکلات قلبی هستند، میتوانند با گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی خود از اثرات محافظتی آن بهرهمند شوند. مطالعات نشان میدهند که مصرف منظم سیر سیاه میتواند سطح کلسترول کلی را کاهش داده و نسبت HDL به LDL را بهبود بخشد. این ویژگی باعث میشود که سیر سیاه نه تنها یک مکمل غذایی، بلکه یک راهکار طبیعی و بدون عوارض جانبی برای بهبود سلامت قلب و عروق و کاهش خطر بیماریهای مرتبط با چربی خون بالا باشد. سیر سیاه میتواند تولید گلوکز در کبد را کاهش داده و مانع از آزاد شدن بیش از حد قند به جریان خون شود.
مصرف سیر تازه بیش از اندازه می تواند به کبد که یک عضو حیاتی بدن هست نیز آسیب جدی وارد کند. درست است که سیر فواید زیادی دارد اما باید در مصرف سیر احتیاط و از مصرف بیش از اندازه ی آن خودداری کرد. همچنین سیر ممکن است باعث ایجاد وضعیتی به نام پمفیگوس، یک بیماری خودایمنی، شود. یک نکته که باید همیشه به خاطر بسپارید این است که هرگز سیر را جایگزین داروهای تجویزی پزشک ندانید. همچنین، نکتهی دیگر اینکه سیر میتواند باعث تحریک و ناراحتی بافت حساس و نازک واژن شود.
ترکیبات موجود در این روغن با تقویت ساختار موها، به بهبود وضعیت موهای آسیب دیده و شکننده کمک میکند. سیر خواص گرمی دارد که باعث تقویت گرمای داخلی بدن میشود و به خوبی در تقویت سیستم ایمنی و مبارزه با عفونتها و بیماریها مورد استفاده قرار میگیرد. مصرف سیر میتواند به افزایش سطح انرژی در بدن کمک کند و خستگی را کاهش دهد.
جالب است بدانید که سیر سیاه تمام خواص سیر سفید را 3 برابر بیشتر دارد. این سیر به کاهش کلسترول خون و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و همچنین بدن را در برابر عفونت ها و ویروس ها مقوام تر می سازد. تحقیقات نشان دادهاند که مصرف بیش از حد سیر، چه تازه و چه سیاه، میتواند باعث مسمومیت شود.
آنتی اکسیدان ها بیشتر در مواد غذایی وجود دارند که سیر یکی از مواد غذایی است که آنتی اکسیدان زیادی دارد. به عنوان مثال یک مطالعه حیوانی نشان داد که سیر سیاه عملکرد کبد را در مورد آسیب مزمن کبدی ناشی از الکل، احتمالا از طریق فعالیت آنتی اکسیدانی آن بهبود می بخشد. یک مطالعه قدیمی تر در سال 2009 روی موش های دیابتی نشان داد که فعالیت آنتی اکسیدانی سیر سیاه می تواند به محافظت در برابر عوارضی که اغلب ناشی از قند خون بالا هستند کمک کند.
در صورتی که فشار خون پایینی دارید، این ماده میتواند موجب افت بیشتر فشار خون شود و مشکلات جدی برای شما ایجاد کند. نکته ی مهم دیگری که در سیر وجود دارد مربوط به عطر آن است توجه داشته باشید هرچه سیر بوی بیشتری داشته باشد خاصیت آن بیشتر خواهد بود. استفاده از یک حبه سیر له شده روی دندان می تواند این نوع درد ها را التیام ببخشد.
اگر این مکانیسم به درستی عمل نکند، میزان قند خون میتواند به حالت ناپایدار درآید و منجر به بیماریهایی مانند دیابت شود. در هفته اول ممکن است که ته بوتهها نیمسوز و پوست آنها قهوهای شود. حدود روز چهاردهم، سیرها سیاه و سفت میشوند و هفته بعد از آن سیرها شروع به چروکشدن میکنند و پوستشان شل میشود.
این تاثیر به طور مشخص هنگامی مشاهده شد که شرکتکنندگان روی پا ایستاده بودند. کارشناسان حدس میزنند این تاثیر میتواند در نتیجهی کاهش بیش از حد سطح فشار خون باشد. با اینکه درصد شرکتکنندگانی که چنین تاثیری را تجربه کردند، اندک است، ولی مسئلهای است که باید به خاطر سپرد. سیر برای تقویت گردش خون و اکسیژن در سراسر بدن شناخته شده است و برگ های سیر نیز از این قاعده مستثنی نیستند. برخی از مواد فعال موجود در سیر در واقع می توانند اکسیژن رسانی به خون را افزایش دهند که می تواند سطح انرژی و سرعت ترمیم را در بدن افزایش دهد.
رقیقتر شدن خون، میتواند افرادی که با اختلالات انعقادی درگیر هستند را با مشکلات جدی مواجه کند. از این رو میتوان اثر آن را بر خلاف تاثیر داروهای ضد انعقاد خون در نظر گرفت و این یعنی این ماده با داروهای ضد انعقاد خون تداخل دارد. افرادی که به سیر یا ترکیبات آن حساسیت دارند، باید از مصرف سیر سیاه پرهیز کنند.
طب سنتی تاکید زیادی بر مصرف سیر به صورت حبهای برای بیماران مبتلا به فشار خون دارد. سیر دارای ترکیبات فعالی است که میتوانند به کاهش فشار خون کمک کنند، از جمله آلیسین که یک ترکیب فیتوشیمیایی است. آلیسین میتواند به گسترش عروق خونی (وازودیلاتاسیون) کمک کند و در نتیجه باعث کاهش فشار خون شود. همچنین، قورت دادن سیر به خاطر خواص ضد التهابی میتواند به بهبود عملکرد سیستم عصبی و کاهش التهابات عروقی کمک کند.
در واقع آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه احتمالا دلیل مزایای بالقوه آن برای قلب، کبد، قند خون و مغز و همچنین خواص ضد سرطانی بالقوه آن است. سیر سیاه به دلیل فرآیند تخمیر طولانی که طی میکند، به منبعی غنی از آنتیاکسیدانها و ترکیبات انرژیزا تبدیل میشود که میتواند به افزایش سطح انرژی و کاهش خستگی کمک کند. ترکیبات فعال موجود در سیر سیاه مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، با بهبود جریان خون و افزایش اکسیژنرسانی به عضلات و اندامها، نقش مهمی در کاهش احساس خستگی و افزایش استقامت بدن دارند.
انتها و جوانه ها را برش بزنید، روغن، نمک و فلفل بریزید و روی گریل روی شعله متوسط قرار دهید. آنقدر بپزید تا بیرون آن سرخ شود و داخل آن نرم شود - حدود 10 دقیقه. آنها را به قطعات 2 اینچی خرد کنید و به مدت چهار تا پنج دقیقه در روغن روی حرارت متوسط رو به بالا بریزید. آنها همچنین یک راه عالی برای افزودن رنگی از رنگ بهاری هستند تا غذای شما را برای عکس آماده کنند. از سبزیجات خوش خوراک و فصلی می توان به برگ های سبز سیر اشاره کرد.
سیرسیاه یکی از انواع سیر است که طی فرآیندی شکل متفاوتی نسبت به سیر معمولی پیدا کرده است. پک درمان زگیل تناسلی دکتر بیز ممکن است درمان صد در صدی را برای شما نداشته باشد. افرادی که به طور طبیعی فشار خون پایینی دارند یا از داروهای کاهنده فشار خون استفاده میکنند، باید در مصرف آن احتیاط کنند.
به همین دلیل افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند نیز ممکن است بخواهند از مصرف سیر سیاه در مقادیر زیاد اجتناب کنند. مصرف سیر خام میتواند تعداد و اندازه فولیکولهای کیستیک در تخمدان تحت درمان با آندروژن را کم کند. از دیگر خواص سیر خام برای تخمدان میتوان به افزایش میزان باروری ناشی از ویژگی آنتی اکسیدانی سیر اشاره کرد. مصرف آن باعث تحریک رشد موها و بهبود سلامت پوست سر شده و تقویت ریشههای مو و جلوگیری از ریزش موها را به دنبال دارد. خواص ضد التهابی و ضد قارچی روغن سیر سیاه به کاهش التهابات پوست سر و مشکلات مرتبط با قارچ مویی مانند قارچ سبورئیک کمک میکند. علاوه بر این، سیر سیاه باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) میشود که مسئول انتقال چربیهای اضافی از دیواره رگها به کبد برای دفع است.